Menú Dilluns 15 de Febrer de 2016
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats amb tonyina, ou
dur, espàrrecs
Sopa de galets
Caneló de brandada de bacallà salsa piquillo
Patata i mongeta tendre
Espaguetis a la bolonyesa
SEGONS:
Supremes
de lluç a la planxa amb verdures
Braó rostit al forn
Llom a la planxa amb salsa roquefort
Llàgrimes de pollastre arrebossades
Entrecot de vedella (supl.6 €)
Timbal melós de vedella amb Idiazabal (supl.
6€)
POSTRES:
Crema catalana casolana
Pastis nata, trufa i iema
Flam cafè
Crocant
cucurutxo de vainilla i xocolata
Iogurt natural o de fruites del bosc
Pa, una beguda,
Menú
: 11 € (iva inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes
al·lergògens (consulteu al nostre personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son
fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant
necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada