Menú Dijous 18 de Febrer de 2016
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats EL Mirador
(bolets, pa torrat, bacó)
Trinxat de patata i col amb cansalada
Arròs saltejat amb verdures de l'hort
Espaguetis amb salsa xampinyons i tòfona
Patates farcides de pernil
SEGONS:
Peix
del dia: Suprema de Lluç amb verdureta
Mandonguilles amb sèpia
Costellam de porc al forn amb mel i mostassa
Hamburguesa de vedella amb 2 textures de
ceba
Llom arrebossat amb patates
Entrecot de vedella (supl.6 €)
Timbal melós de vedella amb Idiazabal (supl.
6€)
POSTRES:
Mousse de tiramisú
Flam cafè
Crema catalana
cucurutxo de vainilla i xocolata
Iogurt natural o de fruites del bosc
Pa, una beguda,
Menú
: 11 € (iva inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes
al·lergògens (consulteu al nostre personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son
fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant
necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada