Menú del Dissabte 20 de Febrer de 2016
Tastet de la casa
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats amb pernil d'ànec fet a casa i taronja
Carxofes
de l'hort al forn
Full
farcit de formatge de cabra
Carpaccio
de bou amb parmesà
Crep
de vieires i gambes amb salsa marinera
SEGONS:
Rodonets de pollastre amb prunes
Cabrit arrebossat amb guarnició
Llaminera a la planxa amb salsa oporto
Bacallà fresc a la planxa amb verdureta
POSTRES:
Flam de cafè
Gelat de nata amb xocolata calenta
Pastis casolà de poma
Crep de xocolata
Mousse de tiramisú
Pa, beguda
18.00
€ (iva inclòs)
MENÚ
INFANTIL (fins a 12
anys)
Pasta la bolonyesa
--------------------------------
Bistec amb patates
Postres, beguda i pa
12.00
€ (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures
son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant
necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada