Menú Divendres 22 de Gener de 2016
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats codony i formatge
Pebrot
al piquillo farcits de brandada de bacallà
Col-i-flor
amb mongetes i cansalada
Espàrrecs
amb maionesa
SEGONS:
Botifarra esparracada amb ceba
caramel·litzada, bolets i patates
Peus de porc guisats
Escalopins de pollastre amb salsa curri
Sèpia a la planxa
Cuixa de xai confitada a baixa temperatura
(supl.6 €)
POSTRES:
Flam d'ou
Crocant
Pastis de formatge i nabius
sorbet mojito, cucurutxo de vainilla i
xocolata
Iogurt natural o de fruites del bosc
Pa, una beguda,
Menú
: 11 € (iva inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes
al·lergògens (consulteu al nostre personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son
fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita
el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada