Menú Dijous 21 de Gener de 2016
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats amb dàtils i lacon
Espàrrecs
a la planxa amb salsa romesco
Tallarines a la carbonara
Remenat
d'alls tendres i gambes
SEGONS:
Mandonguilles a l'ametlla
Xurrasco a la planxa
Llom arrebossat
Popets amb ceba
Cuixa de xai confitada a baixa temperatura
(supl.6 €)
POSTRES:
Flam d'ou
crocant
sorbet mojito, cucurutxo de vainilla i
xocolata
Iogurt natural o de fruites del bosc
Pa, una beguda,
Menú
: 11 € (iva inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes
al·lergògens (consulteu al nostre personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son
fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant
necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada