Menú del Divendres 18 de Setembre 2015
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats, tonyina, ou dur i espàrrecs
Espaguetis
a la bolonyesa
Arròs
saltejat amb verdures de l'hort
Xampinyons
farcits de pernil, formatge i nous
Llenties
estofades
Coca
de verdures i pernil dolç
SEGONS:
Escalopins de pollastre amb salsa formatge
Bistec a la planxa amb guarnició
Botifarra a la planxa amb guarnició
Popets amb ceba
Galta al forn
Entrecot de vedella a la planxa (supl. 5€)
Timbal melós de vedella amb Idiazabal (supl.
5€)
POSTRES:
Pastís de lioneses
Fruita del temps (meló i pinya)
Iogurt de fruites del bosc, natural
Flam d'ou o cafè
Gelats de: torro, ametllat, sorbet
Pa, una beguda
10.50
€ (iva inclòs)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada