Menú del Dijous 17 de Setembre 2015
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats amb pinya, blat de moro i cranc
Tomàquet
del Maresme amb formatge fresc
Patata
i mongeta tendre de l'hort
Tallarines
a la gorgonzola i nous
Llenties
estofades
SEGONS:
Peix del dia: Salmó a la planxa
Hamburguesa de vedella a la planxa amb ceba
caramel·litzada
Llibret de pollastre (pernil dolç i formatge)
Llonzes de porc a la planxa
Entrecot de vedella a la planxa (supl. 5€)
Timbal melós de vedella amb Idiazabal (supl.
5€)
POSTRES:
Crema catalana casolana
Fruita del temps (meló i pinya)
Iogurt de fruites del bosc, natural
Flam d'ou o cafè
Gelats de: torro, ametllat, sorbet
Pa, una beguda
10.50 € (iva inclòs)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada