Menú del Dissabte 12 de Setembre de 2015
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats, formatge de cabra
i fruits secs amb vinagreta de mel
Carpaccio casolà de peus de porc amb
vinagreta de fruits secs
Crep de vieires i gambes amb salsa marinera
Raviolis de parmesà amb salsa avellanes
Arròs negres
Meló amb pernil
SEGONS:
Rodo de pollastre de prunes i pinyons rostit
Bacallà a la muselina d'all amb un llit de
verdureta
Secret ibèric a la planxa amb guarnició
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal
Entrecot de vedella a la planxa amb
guarnició (supl. 5€)
POSTRES:
Trufes amb nata
Pastís de maduixetes i festucs
Crema catalana
Tarta whisky
Gelats
Pa, una beguda
16.00
€ (iva inclòs)
MENÚ
INFANTIL: (fins a 12 anys)
Macarrons
Hamburguesa a la planxa amb patates
Postres, beguda i pa
12€
(iva inclòs)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada