Menú del Dilluns 14 de Setembre 2015
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats amb tonyina, ou dur i espàrrecs
Pebrot
al piquillo farcits de brandada de bacallà gratinats
Remenat
d'ous amb alls tendres, espàrrecs i gambes
Espaguetis
a la carbonara
Coca
de verdures i pernil dolç
SEGONS:
Bacallà a la muselina d'all amb un llit de
verdures
Xurrasco a la planxa amb patates
Aletes de pollastre El Mirador
Rodo de gall d'indi rostit amb poma
Llom arrebossat
Entrecot de vedella a la planxa (supl. 5€)
Timbal melós de vedella amb Idiazabal (supl.
5€)
POSTRES:
Fruita del temps (meló, xíndria)
Iogurt de fruites del bosc, natural o
desnatat
Flam d'ou o cafè
Gelats de: torro, ametllat, sorbet
Crema catalana
Pastis de maduixes i festucs
Pa, una beguda
10.50
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats
són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació. Gaudiu
d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada