Menú
del Divendres 17 de Juliol de 2015
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats amb mini favetes i botifarra negre amb vinagreta de mel
Púding
de gambes, cranc i tonyina
Patata
i mongeta tendre de l'horta veïna
Assortit
de tomàquets del maresme
Macarrons
a la bolonyesa
Espàrrecs
amb maionesa
Crep
de vieires i gambes amb salsa marinera (supl.3€)
SEGONS:
Braó rostit amb poma i patates
Bistec a la planxa amb patates
Crestes de tonyina casolanes
Calamars a la planxa amb guarnició
Lacon a "la gallega"
Sèpia a la planxa amb guarnició
Xai a la planxa amb guarnició (supl. 4€)
Entrecot de vedella amb guarnició (supl.5€)
POSTRES:
Flam d'ou , xocolata
Iogurt de fruites del bosc
Gelats de : torro, crocant, bombo, cono de
vainilla i xoco
Gelat de capuccino, vainilla i franbuesa
Fruita del temps
Pa, una beguda
10.50
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes
al·lergògens (consulteu al personal)
Tots
els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes
veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de
preparació. Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada