Menú
del Dijous 16 de Juliol de 2015
PRIMERS:
Amanida
Cruixents: (enciams variats amb
bacó, ceba cruixent, fruits secs, vinagreta de mel)
Remenat
d'ous amb bolets, pernil i patates
Púding
de gambes, cranc i tonyina
Gaspatxo
de tomàquet amb entrebancs
Raviolis
amb salsa gorgonzola i nous
Mousse
d'escalivada i seitons
Crep
de vieires i gambes amb salsa marinera (supl.3€)
SEGONS:
Braó rostit amb poma i patates
Xurrasco a la planxa
Llom arrebossat amb patates
Rodo de pollastre farcit de pernil i
formatge
Filet d'escórpora a la planxa amb guarnició
Xai a la planxa amb guarnició (supl. 4€)
Entrecot de vedella amb guarnició (supl.5€)
POSTRES:
Flam d'ou , xocolata
Iogurt de fruites del bosc
Gelats de : torro, crocant, bombo, cono de
vainilla i xoco
Gelat de capuccino, vainilla i franbuesa
Fruita del temps
Pa, una beguda
10.50
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació. Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada