Menú
del Dimarts 21 de Juliol de 2015
PRIMERS:
Amanida
de l'hort (enciams, pastanaga, ceba tendre, pebrot vermell..)
Rigatoni
(autentica pasta italiana) al pesto
Gaspatxo
de tomàquet amb entrebancs
Timbal
d'escalivada amb tonyina
Rotllet
de pernil dolç o espàrrecs
Crep
de vieires i gambes amb salsa marinera (supl.3€)
SEGONS:
Peix del dia: Bacallà fresc a la planxa
Pollastre arrebossat amb patates
Mil fulls de cap llom amb tàrtar de tomàquet
Bistec a la planxa
Botifarra esparracada amb bolets i patata
Xai a la planxa amb guarnició (supl. 4€)
Entrecot de vedella amb guarnició (supl.5€)
POSTRES:
Flam d'ou , xocolata
Iogurt de fruites del bosc
Gelats de : torro, crocant, bombo,
Fruita del temps
Pa, una beguda
10.50
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats
són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació. Gaudiu
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada