Menú
del Dilluns 20 de Juliol de 2015
PRIMERS:
Amanida
d'enciams refrescant de meló
Patata
i mongeta tendre saltejada amb pernil
Gratinat
de carbassó, formatge i mel
Assortit
de tomàquet del maresme
Tallarines
al "Alfredo" (beicon i
xampinyons)
Crep
de vieires i gambes amb salsa marinera (supl.3€)
SEGONS:
Peix del dia: Lluç a la planxa
Escalopins de pollastre al curri
Crestes casolandes de tonyina
Lacon a la gallega
Hamburguesa de vedella amb ceba
caramel·litzada
Xai a la planxa amb guarnició (supl. 4€)
Entrecot de vedella amb guarnició (supl.5€)
POSTRES:
Flam d'ou , xocolata
Iogurt de fruites del bosc
Gelats de : torro, crocant, bombo,
Fruita del temps
Pa, una beguda
10.50
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació. Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada