Menú
del Dijous 4 de Juny de 2015
PRIMERS:
Amanida
Pinya (enciams variats, pinya
, pernil i ceba cruixent amb vinagreta)
Cigronets
del Vallès amb cansalada
Assortiment
de tomàquets del Maresme amb tonyina
Arròs
de bolets amb alls tendres
Canelons
amb beixamel i gratinats
Raviolis
casolans de confit d'ànec i poma amb salsa avellana (supl.3€)
SEGONS:
Peix del dia: Salmó a la planxa amb
guarnició
Llom amb dàtils i ceba caramel·litzada
Llonzes de gall d'indi a la planxa amb
patates
Pollastre al forn amb guarnició
Croquetes de marisc acompanyades d'amanida
Timbal de melós de vedella amb idiazabal (supl.4€)
Entrecot a la planxa amb guarnició (supl.4€)
POSTRES:
Pastis brownie, llimona
Flam d'ou, cafè xocolata
Iogurt de fruites del bosc
Gelat de torro, crocant, tarta whisky
Pa, una beguda
10.50
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que s'ofereixen
poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació. Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada