Menú
del Divendres 5 de Juny de 2015
PRIMERS:
Amanida
Salmó (enciams variats, salmó,
poma i nous amb vinagreta)
Assortiment
de tomàquets del Maresme
Empedrat
de mongetes i bacallà
Rigatone
(autentica pasta italiana) a la napolitana
Vichyssoise
(crema de porros)
Raviolis
casolans de confit d'ànec i poma amb salsa avellana (supl.3€)
SEGONS:
Peix del dia: Lluç a la planxa amb guarnició
Galta de porc rostida al forn
Bistec a la planxa amb patates
Botifarra amb guarnició
Timbal de melós de vedella amb idiazabal (supl.4€)
Entrecot a la planxa amb guarnició (supl.4€)
POSTRES:
Pastis brownie, llimona
Flam d'ou, cafè xocolata
Iogurt de fruites del bosc
Gelat de torro, crocant, tarta whisky
Pa, una beguda
10.50
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació. Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada