Menú del Divendres 15 de Maig de 2015
PRIMERS:
Amanida
Pinya i pernil : (enciams variats, pinya,
pernil i vinagreta de mel)
Arròs
saltejat amb verdures de l'horta
Cigronets
del Vallès amb cansalada
Macarrons
de l'avia
Gaspatxo
de tomàquet amb entrebancs
Raviolis
de rap i espàrrecs (supl.3€)
Crep
de vieires i gambes amb salsa marinera (supl.3€)
SEGONS:
Peus de porc a la planxa amb guarnició
Fritura de peix (sonsos, xipirons i calamars)
Llom amb salsa d'avellanes i bolets
Recuixa de pollastre sense os a la planxa
Entrecot a la planxa amb guarnició (supl.4€)
POSTRES:
Flam d'ou o xocolata o formatge
Iogurt natural o Iogurt de fruites del bosc
Gelat de capuccino o torro o sorbet de
llimona
Tarta whisky
o Tarta Crocant
Pa, una beguda
10.50
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes
al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son
fresques de les hortes veïnes i cada
plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada