Menú
del Dissabte 16 de maig de 2015
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats:
(amb formatge gorgonzola, préssec amb
almívar, vinagreta)
Crema de marisc amb ravioli de rap i gambes
Patates emmascarades amb botifarra negre
Humus de cigrons amb bacallà
Meló amb pernil
Arròs negre
SEGONS:
Vedella amb bolets
Cabrit arrebossat amb guarnició
Pularda al forn amb compota de poma
Bacallà a la muselina d'all i amb un llit de
verdureta
Xurrasco a la planxa amb carxofes
POSTRES:
Maduixes del Maresme amb gelatina de moscatell
Semí fred de torró
Trufes amb nata
Mini gofra amb xocolata
Tarta whisky
Pa, una beguda
16.00
€ (iva inclòs)
MENÚ
INFANTIL: (fins a 12 anys)
Pasta amb tomàquet fregit casolà
Hamburguesa a la planxa amb patates 12€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els
nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes
i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de
preparació. Gaudiu d'un bon dinar!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada