Menú del Dimarts 21 d'Octubre de 2014
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats amb pollastre, pa torrat i seitons
vinagreta de mel
Rigatoni (autentica
pasta italiana)
amb salsa ceps
Espinacs a la catalana
Flam d'escalivada
Crema de porros
SEGONS:
Botifarra fregida amb patates
Filet d'orada a la planxa amb amanida
Pit de pollastre a la planxa amb maionesa de
mostassa
Llom arrebossat amb patates
POSTRES:
Flam d'ou, cafè
Pastís de pastanaga i panses
Iogurt de fruites de bosc
Pastís de poma
També us oferim:
Gratinat de carbassó
i mel
Gall d'indi amb
salsa de poma
Pa, una beguda
10.50
€ (iva inclòs)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son
fresques de les hortes veïnes i cada
plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada