Menú del Dimecres 22 d'Octubre de 2014
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats tonyina, espàrrecs i ou dur
Canelons de carn amb beixamel
Patata i mongeta tendre
Cigrons amb cruixents de beicon
Crema de carbassa amb xips de moniato
SEGONS:
Filet d'orada a la planxa amb amanida
Conill al l'allet
Llonzes de porc amb poma
Rodo de gall d'indi rostit al forn
POSTRES:
Flam d'ou, cafè, vainilla
Pastís de poma
Iogurt de fruites de bosc
Sorbet de llimona
També us oferim:
Flam d'escalivada i
anxoves
Crema de vichyssoise
Pa, una beguda
10.50
€ (iva inclòs)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son
fresques de les hortes veïnes i cada
plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada