Menú del Divendres 12 de Setembre de 2014
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats amb meló i pernil i vinagreta de mel
Gaspatxo de tomàquet de l'hort amb entrebancs
Púding de verdures de l'hort
Mil fulls de patata i bacallà
Gnocchi (autentica
pasta italiana)
lo Alfredo (xampinyons
i beicon)
SEGONS:
Galtes de porc al forn rostides com ho feia
l'avia
Escalopins de pollastre amb salsa pebre
Lluç a la planxa acompanyat de verdures
Botifarra de bolets
POSTRES:
Flam ou, cafè
Tiramisú
Iogurt de maduixes
Pa, una beguda
10.50
€ (iva inclòs)
Tots els nostres plats són de
proximitat, les
verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps
de preparació. Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada