Menú del Dissabte 13 de Setembre de 2014
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats amb pollastre,
poma, nous i vinagreta de roquefort
Espaguetis
(autèntica pasta italiana) saltejats amb verdures de l'hort
Crep
de marisc amb salsa marinera
Albergínies
farcides de carn
Ous
estrellats amb pernil i patata
SEGONS:
Xai a la planxa acompanyat de mongetes del
ganxet de Cabrera de Mar
Llata de vedella amb bolets
Llobarro sense espina al forn amb patates
Braó rostit al vi blanc amb patates al forn
POSTRES:
Pecat de xocolata i cacao
Copa gelat de capuccino
Carpaccio de taronja caramel·litzat
Iogurt de maduixes
Pa,
Una beguda per persona
16.00
€ (iva inclòs)
MENÚ
INFANTIL:
(fins
a 12 anys)
Espaguetis
amb tomàquet fregit
Llibrets
de llom amb patates
Postres:
Gelat o flam
Una
beguda, pa
12€
(iva inclòs)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les
hortes veïnes i cada
plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada