Menú del Divendres 19 de Setembre de 2014
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats, pollastre, pa torrat i anxoves
Pebrots del piquillo farcits de brandada de bacallà
Arròs de verdures de l'horta veïna
Gnocchi (autentica
pasta italiana)
salsa 3 formatges
Gaspatxo de tomàquets del Maresme
SEGONS:
Botifarra esparracada amb bolets i mongetes
del ganxet
Broqueta de sèpies petites a la planxa
Xurrasco a la planxa
Escalopins de vedella arrebossats
POSTRES:
Flam d'ou
Pastís d'ametlla
Crema
catalana
Iogurt de maduixes
Pa, una beguda
10.50
€ (iva inclòs)
Tots els nostres plats són de
proximitat, les
verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps
de preparació. Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada