Menú del Dissabte 20 de Setembre de 2014
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats amb favetes,
botifarra negre i pinyons
Raviolis
(autèntica pasta italiana) amb salsa ceps
Crep
de vieires, gambes amb salsa marinera
Rotllet
d'espinacs i salmó
Coca
de pa amb escalivada i seitons
SEGONS:
Entrecot a la planxa amb guarnició
Cabrit arrebossat amb patates
Cap de llom a la sal acompanyat amb salsa de
poma
Mandonguilles amb sèpia i pèsols
POSTRES:
Pastís d'ametlla
Copa gelat de capuccino
Iogurt de maduixes
Pa,
Una beguda per persona
16.00
€ (iva inclòs)
MENÚ
INFANTIL:
(fins
a 12 anys)
Pasta
amb tomàquet fregit
Llàgrimes
de pollastre amb patates
Postres:
Gelat o flam
Una
beguda, pa
12€
(iva inclòs)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les
hortes veïnes i cada
plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada