Menú del Dissabte 19 de Juliol de 2014
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats, formatge brie,
fruits sec i vinagreta de melmelada tomàquet
Coca
d'escalivada i seitons
Meló
amb pernil
Ous
estrellats amb pernil
Gaspatxo
de tomàquet amb entrebancs
Assortit de 7 classes tomàquet del Maresme
(pera, raf, rosa, cor de bou, pometa, caramba,
xerri)
SEGONS:
Cassoleta
de calamars i gambes
Entrecot
a la planxa amb guarnició
Cabrit
arrebossat amb patates
Fricandó
de vedella amb bolets
POSTRES:
Sorbet
de mojito
Llapis
de pasta de full farcits de crema catalana
Copa
gelat de capuccino
Pa,
Una beguda per persona
16.00
€ (iva inclòs)
MENÚ
INFANTIL:
(fins
a 12 anys)
Pasta
a la bolonyesa
Llom
a la planxa amb patates
Postres:
Gelat o flam
Una
beguda, pa
12€
(iva inclòs)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de
preparació. Gaudiu d'un bon dinar!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada