Menú del Dilluns 21 de Juliol de 2014
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats, amb meló, pernil i vinagreta de melmelada de tomàquet
Gaspatxo de tomàquet del Maresme amb entrebancs
Pasta
salsa 3 formatges i nous
Empedrat
de mongetes i bacallà
Patata
i pèsol
SEGONS:
Pollastre al curri
Llom a la planxa
Lluç a la planxa amb amanida
Fricandó de vedella amb bolets
POSTRES:
Iogurt
de fruites del bosc
Sorbet de mojito
Cucurutxo de xocolata i avellanes
Flam d'ou, cafè
Pa, una beguda
10.50
€ (iva inclòs)
Tots els nostres plats són de
proximitat, les
verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps
de preparació. Gaudiu d'un bon dinar!
Període de vacances:
Del dilluns 4 d'agost al diumenge 24 d'agost
tots dos inclosos
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada