Menú del Dijous 10 de Juliol de 2014
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats amb formatge i codony amb vinagreta de fruits vermells
Vichyssoise
amb crostons
Pastís
d'estiu amb pa de motlle,tonyina, ou dut, cranc i alvocat
Espaguetis
al pesto amb encenalls parmesà
Caneló de marisc i gamba amb salsa marinera (supl.3€)
SEGONS:
Xurrasco a la planxa acompanyat de patates
Llàgrimes de pollastre arrebossades
Galtes al forn
Lluç a la planxa amb guarnició
Timbal de melós de vedella amb
idiazabal (supl.3€)
POSTRES:
Iogurt
de fruites del bosc
Cucurutxo de xocolata
Pastís mousse de taronja
Sorbet de mojito
Pa, una beguda
10.50
€ (iva inclòs)
Tots els nostres plats són de
proximitat, les
verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de
preparació. Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada