Menú del Dimecres 9 de Juliol de 2014
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats amb pernil dolç,dàtils i vinagreta
Gaspatxo
amb entrebancs
Fideuà
amb all i oli
Patata
i mongeta tendre de l'horta veïna
Caneló de marisc i gamba amb salsa marinera (supl.3€)
SEGONS:
Bistec a la planxa acompanyat de patates
Bacallà amb panses
Pollastre al forn fet com a casa
Timbal de melós de vedella amb
idiazabal (supl.3€)
POSTRES:
Iogurt
de fruites del bosc
Cucurutxo de xocolata
Pastís mousse de taronja
Sorbet de mojito
Pa, una beguda
10.50
€ (iva inclòs)
Tots els nostres plats són de
proximitat, les
verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps
de preparació. Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada