Menú del Divendres 4 de Juliol de 2014
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats tonyina, ou dur, espàrrecs
Espaguetis
amb salsa xampinyons i tòfona
Amanida
freda de mongetes i bacallà
Crema
torrada amb encenalls de pernil
Pèsols
anisats
SEGONS:
Xurrasco a la planxa acompanyat de patates
Llobarro al forn
Filet de llenguado arrebossat acompanyat
d'amanida
Llonzes de gall d'indi a la planxa
POSTRES:
Iogurt
de fruites del bosc
Cucurutxo de xocolata
Pastís mousse de taronja
Mousse de bombo
Pa, una beguda
10.50
€ (iva inclòs)
Tots els nostres plats són de
proximitat, les
verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps
de preparació. Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada