Menú del Dissabte 31 de Maig de 2014
PRIMERS
Amanida d’enciams
variats amb faves petites de l'hort, bacó, i pinyons
Rissotto de
bolets amb parmesà
Carpaccio casolà
de peus de porc
Trinxat de patata
i col amb botifarra negre
Caneló d'ànec
confitat amb salsa foie
SEGONS:
Cabrit arrebossat
amb guarnició
Llaminera (solomillo) ala planxa amb salsa oporto
Sèpia a la planxa
amb guarnició
Llibret de foie i
poma
Cabrit arrebossat
amb patates
POSTRES:
Pastís mousse xocolata
Gelat Crocant
Taronja caramel·litzada
Lioneses de nata amb xocolata calenta
Pa, una beguda
16€ (iva inclòs)
MENÚ
INFANTIL:
(fins
a 12 anys)
Espaguetis a la bolonyesa
Hamburguesa a la planxa amb patates
Postres: Gelat o flam
beguda i pa
12€
(iva inclòs)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada