Menú del Divendres 30 de Maig de 2014
PRIMERS:
Amanida amb enciams variats "de cruixents", bacó, pa
torrat, pipes i vinagreta de mel
Rigatone (autentica pasta italiana) a la bolonyesa gratinada
Remenat d'alls tendres, espàrrecs i gambes
Coca de tomata i tonyina
Pèsols a la catalana
SEGONS:
Calamars a la planxa amb verdures
Xurrasco a la planxa amb patates
Mandonguilles a l'ametlla (plat iberoromà)
Botifarra de bolets
Entrecot de vedella (200gr) a la planxa (supl. 3€)
POSTRES:
Pastís mousse de xocolata
Gelat de torró
Flam de :
xocolata, cafè o ou
Iogurt de fruites del bosc
Pa i Beguda
10.50
€ (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant
necessiten el seu temps de preparació
* Tota les nostres verdures son fresques de les hortes veïnes
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada