Dissabte 27 de Juliol de 2013
(MENÚ NIT)
Els DISSABTES dels mesos d’estiu
obert per sopars
No esperis que t’ho expliquin vine a
provar-ho!!
PRIMERS:
Rotllets
d’espinacs i salmó
Amanida de
formatge Brie amb confitura de nabius (fruites del bosc)
Crep de
vieires i gambes amb salsa marinera
Micuit
d’ànec amb torradetes
Ravioli XL de confit d’ànec i foie amb salsa
“Pedro Ximenez”
Pebrots
del piquillo farcits de brandada de bacallà
SEGONS:
Timbal de
vedella amb idiazabal
Llaminera
amb salsa de ceps
Gambes a
la planxa
Orada al
forn amb patates i verdures
Rissotto
de bolets amb encenalls de parmesà
POSTRES:
Coulant
amb nata
Gelat de
canyella
Sorbet de mango
i maracuya
Brownie
...
Una Beguda i pa
18€ (+ IVA)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada