Menú del Dissabte 27 de Juliol de 2013
Santa Juliana i Semproniana
Festa Major de Mataró
PRIMERS:
Amanida de
formatge de cabra i fruits secs
Crep de
vieires amb gambes i salsa marinera
Raviolis
casolans de confit d’ànec i foie amb salsa de Pedro Ximenez
Tomàquet cor de bou amb
mozzarella
Rotllet
d’espinacs i salmó
SEGONS:
Xai a la
planxa
Bacallà a
la muselina d’all
Orada amb
verdures i patates
Full amb
llaminera i salsa de ceps
Codillo al
forn amb patates al romaní
Postres, Beguda
i pa
16€ (iva inclòs)
Per els petits de la casa (fins a 12anys)
Espaguetis amb tomàquet
Llàgrimes de pollastre arrebossat
amb patates
Postres, beguda i pa 12€ (iva inclòs)
Tots els nostres plats són elaborats al moment
i per tant necessiten el seu temps de
preparació
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada