DEL 24 DE MAIG AL 16 DE JUNY DE 2013
CUINA ROMANA LA TAULA D ’APICI
Menú Degustació
PRIMUM:
(PRIMERS)
- Faves
“Vitel·li”
(Faves de l’emperador
Vitel·li)
- Leeks vinaigrette sem garum et vini
(amanida de porros amb
vinagreta de garum* i vi)
- In Vino albo concharum musculorumve
(musclos al vi blanc)
UT
(SEGONS)
- Sepia per atramentum et pisarum
(sèpia amb pèsols i
tinta)
- Meatballs in diam vigilantem
(mandonguilles amb salsa
ametlles)
- Cum epityrum scomber marinated
(verats marinats amb
olivada)
DESSERTS
(POSTRES)
- Differtus ricotta magna cum pipere et
walnuts
(dàtils amb mató i nous
al pebre)
- Carrot placetam
(Pastís de pastanaga)
- Bunyols de carabassa
Vinum, aqua
(vi i aigües)
XXV € (NEC
LACUS)
25 € (inva inclòs)
* Tot esta cuinat amb Garum (suc concentrat de
maceració i fermentació del peix i herbes aromàtiques)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada