Dissabte 25 de maig de 2013
PRIMERS:
Amanida d’enciams
variats amb maduixes del maresme i formatge de cabra
Canelons
de rostit amb beixamel de ceps
Mousse
d’escalivada i seitons
Crema de
carbassa amb llagostins
SEGONS:
Timbal de
vedella confitada amb formatge idiazabal
Llom a la
sal
Lluç a la
planxa amb guarnició
POSTRES:
Crocant
Brownie
amb nata
Pastis de
pastanaga i xocolata
....
Una Beguda i pa
16.00€ (iva inclòs)
Si no saps el que triar, li recomanem que provi
el nostre menú degustació Iberoromà
Menú infantil (fins a 12 anys)
Macarrons
a la bolonyesa
Pollastre
arrebossat amb patates
Postres, beguda i pa 12.00€
(iva inclòs)
Tots els nostres plats són
elaborats al moment i per tant necessiten el seu temps
de
preparació
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada