Dimecres 15 de Maig de 2013
PRIMERS:
Amanida de
tomàquet amb encenalls de parmesà
Espaguetis
a la carbonara
Ensaladilla
russa
Petxina
farcida de peix, marisc i gratinada
Rotllet de
pernil dolç i espàrrecs
SEGONS:
Botifarra a la planxa amb guarnició
Mandonguilles amb pèsols
Lluç a la planxa acompanyat d’amanida
Escalopa de pollastre arrebossat
POSTRES:
Gelat de
torró
Sorbet de
llimona
Flam d’ou
Beguda i
pa
10.50€
(iva inclòs)
Tots els nostres plats són
elaborats al moment i per tant necessiten el seu temps
de preparació
* AVIAT COMENÇARÀ EL
III FESTIVAL LAIETANA (24 de Maig al 16 de Juny de 2013)
VINE A PROVAR ELS NOSTRE MENÚ de DEGUSTACIÓ IBEROROMÀ
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada