Dijous 16 de Maig de 2013
PRIMERS:
Amanida de
pinya, pollastre i blat de moro
Empedrat
de cigrons amb tonyina
Pebrots el
piquillo farcits de brandada de bacallà
Espinacs a
la catalana
Fideuà
acompanyat d’all i oli
SEGONS:
Bacallà al pil-pil
Peus de porc guisats
Bistec la planxa amb patates
Llibrets de llom amb patates
POSTRES:
Gelat de
torró
Iogurt amb
coulis de fruites del bosc
Flam d’ou
/ formatge
Beguda i
pa
10.50€
(iva inclòs)
Tots els nostres plats són
elaborats al moment i per tant necessiten el seu temps
de preparació
* AVIAT COMENÇARÀ EL
III FESTIVAL LAIETANA (24 de Maig al 16 de Juny de 2013)
VINE A PROVAR ELS NOSTRE MENÚ de DEGUSTACIÓ IBEROROMÀ
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada