ENTRETENIMENTS DE TAULA
Piruletes de parmesà
Vol-au-vents de brandada de bacallà
Vol-au-vents de crema de formatge i pebrots
confitats
Encenalls de pernil Ibèric amb torradetes
Tartaleta de lluç i porros
PRIMERS
ESCOLLIR:
Caneló de galta de vedella i idiazabal amb reducció de “Pedro Ximenez”
ó
Calamars farcits de gambes
SEGONS
ESCOLLIR:
Confit de canard amb compota de poma i cebetes a la crema
ó
Llenguado a l’ametlla
POSTRES:
Farcellet de pinya amb crema catalana i gelat de canyella
ó
Coulant de xocolata amb gelat de torró
Vi crinel blanc,negre,aigües,
cava i cafè
45€ (iva
inclòs)
·
Les copes
anteriors i posteriors al menú es cobraran apart
·
Per més
facilitat s’hauria d’escollir els plats amb antelació.
·
Al confirmar
la reserva es farà efectiu el 30 % del total
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada