MENÚ DE NADAL
25 DE DESEMBRE DE 2012
ENTRETENIMENTS DE TAULA
Piruletes de parmesà
Vol-au-vents de brandada de bacallà
Vol-au-vents de crema de formatge i pebrots confitats
Encenalls de pernil Ibèric amb torradetes
Tartaleta de lluç i porros
PRIMERS ESCOLLIR:
Canelons casolans de ceps i foie amb salsa de ceps (3unit)
ó
Petxina de full amb vieires i verdures
SEGONS ESCOLLIR:
Pollastre farcit
ó
Cua de rap amb llagostins
POSTRES:
Sorbet de marc de cava
Torrons i neules
Vi crinel blanc,negre,aigües,
cava i cafè
45 €
·
Les copes anteriors i
posteriors al menú es cobraran apart
·
Per més facilitat s’hauria
d’escollir els plats amb antelació.
·
Al confirmar la reserva es
farà efectiu el 30 % del total
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada