Divendres 2 d'Agost de 2019
PRIMERS
Amanida xató (enciams variats, bacallà, ceba tendre, romesco)
Petxines farcides de peix i
gambes
Macarrons a la carbonara
Cuscús amb verdureta
Gaspatxo de tomàquet amb
entrebancs
Crep de pernil dolç i
formatge
ALTRES OPCIONS:
Espàrrecs a la planxa amb romesco (+4€)
Carpaccio de bou amb encenalls de parmesà (+4€)
Crep de vieires i gambes amb salsa marinera (+4€)
SEGONS:
Galta de porc rostida al forn
Braó rostis al forn amb guarnició
Peix del dia a la planxa amb
verdureta
Rodo de vedella amb beicon i
pinyons
Calamars a la romana
Presa a la planxa amb patates
Bistec a la planxa amb patates
ALTRES OPCIONS:
Entrecot de vedella a la planxa amb guarnició (+6€)
Timbal de vedella amb formatge Idiazabal (+6€)
POSTRES
Iogurt amb melmelada
casolana fruites del bosc, mango, pinya
Fruita, prunes, meló
Gelats (cafè, conos)
flam d'ou
Pa , aigua, vi de la casa o
gasosa
12. 00 € (iva
inclòs)
* Alguns dels
plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de
les hortes veïnes
* Cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de
preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada