Divendres 10 de Maig de
2019
PRIMERS
Pasta a la putanesca (picant)
Amanida de mini favetes i
botifarra negre
Crema de patates, coliflor
i curri
Albergínies farcides de
carn
Mongeta tendre saltejada
amb pernil
Ous farcits de tonyina
ALTRES OPCIONS:
Espàrrecs a la planxa amb romesco (+4€)
Caneló de brandada de bacallà amb salsa piquillo (+4€)
SEGONS:
Calamars amb ceba
Hamburguesa a la planxa amb
guarnició
Cuixes de pollastre al forn amb
patates
Llibrets de llom arrebossat amb
patates
Botifarra esparracada amb bolets
OPCIO VEGETERIÀ : HEURA (proteïna vegetal de la soja, amb un toc d'espècies.) La podem acompanyar amb el que volgueu.
ALTRES OPCIONS:
Entrecot de vedella a la planxa amb guarnició (+6€)
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (+6€)
POSTRES
Iogurt amb melmelades
casolanes (fruites del bosc, pinya)
Sandvitx de nata i xocolata
blanca
Pastis del dia
Flam d'ou
Fruita
Pa , aigua, vi de la casa o
gasosa
12. 00 € (iva
inclòs)
* Alguns dels
plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de
les hortes veïnes
* Cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de
preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada