Dijous 23 de Maig de 2019
PRIMERS
Amanida amb tomàquet, mozzarella
i oli d'albahaca
Púding d'escalivada i
seitons
Cuscús amb verdureta
Vichyssoise de gambes
(porros i gambes)
Pebrots del piquillo
farcits de carn i foie
Espaguetis amb bolets
ALTRES OPCIONS:
Carpaccio casolà de peus de porc amb vinagreta de panses
(+4€)
Espàrrecs verds a la planxa amb romesco (+4€)
Caneló de brandada de bacallà amb salsa piquillo (+4€)
SEGONS:
Entranya de vedella a la planxa amb
patates
Pinxitos amb guarnició
Orada al forn amb un llit de patata
i verdura
Llibrets de pollastre amb patates
Costellam de porc rostit al forn
amb mel
Calamars a la romana
OPCIO VEGETERIÀ : HEURA (proteïna vegetal de la soja, amb un toc d'espècies.) La podem acompanyar amb el que vulgueu.
ALTRES OPCIONS:
Cabrit arrebossat amb guarnició (+6€)
Entrecot de vedella amb guarnició (+6€)
POSTRES:
Iogurt amb melmelades
casolanes (fruites del bosc, pinya)
Crocant
Pastis del dia
Flam de cafè o ou
Fruita
Pa , aigua, vi de la casa o
gasosa
12. 00 € (iva
inclòs)
* Alguns dels
plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de
les hortes veïnes
* Cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de
preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada