Divendres 5 d'Abril de 2019
PRIMERS
Amanida amb maduixes,
beicon, pipes i vinagreta de mel
Rotllet d'espinacs,
formatge i salmó
Raviolis de mascarpone i
boles amb salsa xampinyons
Remenat d'ous amb verdures
Pèsols saltejats amb pernil
ALTRES OPCIONS:
Carpaccio de vedella amb parmesà (+4€)
SEGONS:
Xurrasco a la planxa amb salsa
ximixurri
Sepietes a la planxa amb verdureta
Callos "tripa i morro"
Secret a la planxa amb patates
Llom arrebossat amb patates
OPCIO VEGETERIÀ : HEURA (proteïna vegetal de la soja, amb un toc d'espècies.) La podem acompanyar amb el que volgueu.
ALTRES OPCIONS:
Entrecot de vedella amb guarnició (+6€)
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (+6€)
POSTRES
Iogurt amb melmelades
casolanes (fruites del bosc i pinya)
Pastis del dia
Sorbet de mojito
Gelat vainilla i caramel
Cono de xocolata i vainilla
Pa , aigua, vi de la casa o
gasosa
12. 00 € (iva
inclòs)
* Alguns dels
plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de
les hortes veïnes
* Cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de
preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada