Dijous 25 d'Abril de 2019
PRIMERS
Amanida Cèsar (pa
torrat, pollastre, i vinagreta Cèsar)
Pasta amb salsa xampinyons
Crema de marisc (gambes,
galeres)
Arròs saltejat amb espàrrecs
verds i pèsols
Cigronets del Lluçanès amb
cansalada
ALTRES OPCIONS:
Carpaccio de vedella amb parmesà (+4€)
SEGONS:
Pollastre a la
planxa amb patates
Xurrasco a la
planxa amb guarnició
Filet de lluç arrebossat
amb verdura
Galta de porc
rostida al forn
Llom rostit amb
sucre morè i mostassa
OPCIO VEGETERIÀ : HEURA (proteïna vegetal de la soja, amb un toc d'espècies.) La podem acompanyar amb el que volgueu.
ALTRES OPCIONS:
Entrecot de vedella amb guarnició (+6€)
Timbal de melós de vedella amb formatge idiazabal (+6€)
POSTRES
Iogurt amb melmelades
casolanes (fruites del bosc, pinya)
Gelat vainilla i caramel
Cucurutxo de vainilla i
xoco
Pastis de poma
Flam d'ou
Flam de cafè
Pa , aigua, vi de la casa o
gasosa
12. 00 € (iva
inclòs)
* Alguns dels
plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de
les hortes veïnes
* Cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de
preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada