Dimecres 13 de Febrer de
2019
PRIMERS
Amanida amb tonyina, espàrrecs
i blat de moro
Crep de xampinyons beicon i
formatge
Patata i mongeta tendre
Llenties estofades amb verdureta
Canelons de carn gratinats
ALTRES OPCIONS:
Espàrrecs amb romesco(+4€)
Carpaccio de vedella amb parmesà (+4€)
SEGONS:
Mandonguilles a l'ametlla
Escalopa de vedella
arrebossada amb patates
Suprema de lluç (fresc) a
la planxa amb verdureta
Pollastre rostit al forn
amb cava
OPCIO VEGETERIÀ : HEURA La podem acompanyar amb el que volgueu.
ALTRES OPCIONS:
Entrecot de vedella a la planxa (400gr) (+6€)
Cabrit arrebossat amb guarnició (+6€)
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (+6€)
POSTRES
Iogurt amb melmelades casolanes
Pastis de xocolata i crema
Flam de cafè
Flam d'ou
Gelat
Pa , aigua, vi de la casa o
gasosa
12. 00 € (iva
inclòs)
* Alguns dels
plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de
les hortes veïnes
* Cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de
preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada