Divendres 4 de Gener de
2019
PRIMERS
Amanida amb codony i
formatge
Cuscús amb verdura i
pollastre
Tallarines amb 5 formatges
i nous
Faves a la catalana
Ous farcits de tonyina, i
cranc
ALTRES OPCIONS:
Carpaccio de vedella amb parmesà (+4€)
Espàrrecs verds a la planxa amb salsa romesco (+4€)
SEGONS:
Secret ibèric a la planxa
amb guarnició
tonyina la planxa amb
verdureta
Rodo de gall d'indi rostit
amb poma
Escalopa de vedella
arrebossada
ALTRES OPCIONS:
Entrecot de vedella a la planxa (350gr) (+6€)
Cabrit arrebossat amb
guarnició (+6€)
POSTRES
Iogurt amb fruites del bosc
Flam de ou
Gelat de turro
Pastis de nata i iema
Pastisset de nadal
Pa , aigua, vi de la casa o
gasosa
12. 00 € (iva
inclòs)
* Alguns dels
plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de
les hortes veïnes
* Cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de
preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada