Dissabte 26 de Gener de
2019
PRIMERS
Amanida amb formatge de
cabra i fruits secs
Calçots arrebossats
Torronada de cigrons amb
cansalada
Vichyssoise amb llamàntol
SEGONS:
Timbal de melós de vedella
amb Idiazabal
Gambes a la planxa
Llaminera amb salsa ceps o
roquefort
Confit d'ànec al forn amb
poma
Entrecot de vedella a la
planxa
POSTRES
Pastisset de llimoncelo
Pastis brownie
Iogurt de melmelades de la
casa
Coulant
Flam d'ou o cafè
Pa , aigua,
vi de la casa o gasosa
18 € (iva
inclòs)
MENU INFANTIL:
Macarrons a la bolonyesa
Llibret de llom arrebossat amb
patates
Beguda, pa i postres
12€ (iva inclòs)
* Alguns dels
plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les
verdures son fresques de les hortes veïnes
* Cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de
preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada