Dimarts 8 de Gener de 2019
PRIMERS
Amanida verda
Coliflor amb mongetes i
cansalada
Sopa a la castellana (sopa
d'all)
Púding de espàrrecs verds i
blancs
Pasta "Radiator"
a la putanesca (picant)
ALTRES OPCIONS:
Carpaccio de vedella amb parmesà (+4€)
Espàrrecs verds a la planxa amb romesco (+4€)
SEGONS:
Bistec a la planxa amb
guarnició
Crestes de tonyina
Estofat de vedella
Verat a la planxa amb
verdureta
Braó rostit al forn
ALTRES OPCIONS:
Entrecot de vedella a la planxa (400gr) (+6€)
Cabrit arrebossat amb guarnició (+6€)
POSTRES
Iogurt amb melmelades
casolanes
Pastis de poma
Brownie
Gelat
Pa , aigua, vi de la casa o
gasosa
12. 00 € (iva
inclòs)
* Alguns dels
plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de
les hortes veïnes
* Cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de
preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada