Dilluns 21 de Gener de 2019
PRIMERS
Amanida amb formatge de
cabra i fruits secs
Humus de cigrons amb beicon
Mousse d'escalivada
Macarrons de l'àvia
Coliflor amb mongetes i
cansalada
ALTRES OPCIONS:
Caneló de brandada de bacallà amb salsa piquillo (+4€)
Carpaccio de vedella amb parmesà (+4€)
SEGONS:
Xurrasco a la planxa amb
guarnició
Mandonguilles amb sèpia i pèsols
Bacallà al forn amb romesco
Llàgrimes de pollastre
arrebossades
OPCIO VEGETERIÀ : HEURA (proteïna vegetal de la soja, amb un toc d'espècies.)
ALTRES OPCIONS:
Entrecot de vedella a la planxa (400gr) (+6€)
Cabrit arrebossat amb guarnició (+6€)
POSTRES
Iogurt amb melmelades
casolanes
Pastis del dia
Flam de cafè
Gelat
Pa , aigua, vi de la casa o
gasosa
12. 00 € (iva
inclòs)
* Alguns dels
plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de
les hortes veïnes
* Cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de
preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada