Dimecres 24 d' Octubre de 2018
PRIMERS:
Amanida de préssec,
gorgonzola i nous
Petxines de rap i gambes
Rigatone a la putanesca
(picant)
Pèsols anisats
Rotllet d'espàrrecs amb
maionesa
Altres opcions:
Carpaccio de vedella amb encenalls de parmesà (+4€)
Esparrecs a la planxa amb romesco (+4€)
SEGONS:
Bacallà fresc a la planxa
Pluma a la planxa
Pollastre arrebossat
Braó rostit al forn
Altres opcions:
Entrecot de vedella amb guarnició (400grs) (+6€)
POSTRES:
Iogurt amb melmelades de la
casa
Mandarina
Gelat de torró
Flam de cafè, ou
Pastis
Pa , aigua, vi de la casa o gasosa
12.00 € (iva
inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar
productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les
verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i
per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada