Dilluns 8 d' Octubre de 2018
PRIMERS:
Amanida d'enciams amb salmó
fumat, i pinya
Pebrot al piquillo farcits
de brandada de bacallà
Pasta italiana a la
carbonara
Mongeta tendre saltejada
amb pernil
Sopa de ceba gratinada
Altres opcions:
Carpaccio de vedella amb encenalls parmesà (+4€)
Crep d'espinacs, ricota, bacó amb tomàquet dolç (+4€)
Espàrrecs verds amb salsa romesco (+4€)
SEGONS:
Tonyina a la planxa
Lagarto a la planxa amb
guarnició
Fricandó amb bolets
Escalopa de vedella
arrebossada
Altres opcions:
Cabrit arrebossat amb guarnició (+6€)
Entrecot de vedella amb guarnició (350grs) (+6€)
POSTRES:
Pastis del dia
Natillas
Iogurt amb melmelades de la
casa
ametllat
Pa , aigua, vi de la casa o gasosa
12.00 € (iva
inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar
productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les
verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i
per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada